Behandlingar

Vid större gruppbokningar finns möjlighet till fler behandlingsformer än nedan.

Just nu så utför vi inga behandlingar

Ansiktszonterapi

En behandling för kroppens obalanser. Behandlingen av ansiktet sker med tryck och massage i sju olika faser för att återställa balansen och sätta igång kroppens egen självläkningsförmåga.
Metoden har utvecklats under en lång period av forskning och har sina rötter i den orientaliska, cubanska och indianska zonterapin och akupressuren. Ansiktszonterapin kan användas i samma utsträckning som fotzonsterapin, men tack vare en bredare neurologisk forskning kan man arbeta mer specifikt och målinriktat med denna metod.
Behandlingen fungerar också som friskvårdsbehandling då den stärker immunförsvaret. Den är även bra för stress och sömnsvårigheter.
Personer med neurologiska problem och hjärnskador – till exempel stroke – ADHD och inlärningssvårigheter kan få stor hjälp då behandlingen stimulerar skapandet av nya synapser.
Ansiktszonterapi är också en form av skönhetsbehandling där blodcirkulationen i ansiktet stimuleras så att rynkor motverkas, ett naturligt lyft för ansiktet som ger fräschare och friskare hud.

25 min 495 kr
40 min 695 kr

Den går att kombinera med till exempel regndroppsmassage.
65 min 1 095 kr

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en underbar form av medicinsk aromaterapi.
Den är mycket effektfull mot rygg och nackproblem. Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär, men den har också visat sig ha god effekt på många andra områden.

Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor på fötter och rygg avgiftar oljorna kroppen och jobbar samtidigt på ett virusdödande, antibakteriellt och antiinflammatoriskt plan. Denna behandling kan hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden som kan ha sin grundorsak i att problemet är inkapslat runt ryggraden och som därmed öppnas upp och frigörs.

De eteriska oljorna har också stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därför är regndroppsmassagen också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro, stress och att åstadkomma känslomässig läkning.
För bästa effekt bör man inte duscha ryggen på ett till två dygn.

40 min 795 kr

Hot Stone Massage

En avstressande och mjuk massage där varma stenar kombinerat med eteriska oljor tränger längre in i muskeln utan att medföra den smärta som en djupgående massagebehandling kan ge.

Hot stone bygger på en orientalisk filosofi som går tillbaka mer än 3 000 år.
Massagen härstammar från den antika kinesiska medicinen och den japanska massagen samt från Indien.

Massagen främjar harmoni, positivt energiflöde och ett meditativt tillstånd. Behandlingen ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelse och rensar ut slaggprodukter.

Den är bra för den som har besvär med muskelspänningar, knutor, celluliter eller kramper. (Behandlingen ges ej till gravida eller den som har hjärtproblem.)

60 min 995 kr helkropp

Elemis Exotic Salt Glow

En djuprengörande helkroppsbehandling som gör att din hud blir som ny.
En exotisk exfolieringsritual som stärker och revitaliserar kroppen.
Efter en lätt kroppsborstning droppas rikligt med varm olja över hela kroppen innan Frangipani Salt Glow eller Lime & Ginger Glow appliceras.

Du blir sedan inpackad samtidigt som ansiktet rengörs noggrant, poleras och blir härligt mjukt. Efter dusch avslutas behandlingen genom att applicera Skin Nourishing Body Lotion som ger huden lyster och gör den silkeslen.
En topp-till-tå behandling som måste upplevas.

60 min 995 kr

Skicka offertförfrågan

Här kan ni skicka in offertförfrågan för konferens, yoga, bad, logi eller behandlingar.

Vi kommer att återkomma till er så snart vi hinner.
Hjärtligt välkommen till Anemone Spa!